Antena Meniu Search
x

Forţă americană la renovat spitale

Au venit de peste ocean în România şi nu s-au limitat doar la a ne cunoaşte ţara ci au pus umărul la muncă. După ce au curăţat unul dintre cele mai mari parcuri din Constanţa, acum, soldaţii americani au renovat şi unul dintre pavilioanele spitalului municipal din Mangalia

Vezi și

Au venit de peste ocean în România şi nu s-au limitat doar la a ne cunoaşte ţara ci. au pus umărul la muncă. După ce au curăţat unul dintre cele mai mari parcuri din Constanţa, acum, soldaţii americani au renovat şi unul dintre pavilioanele spitalului municipal din Mangalia

Construită în 1927, clădirea nu mai fusese renovată de mai bine de 10 ani şi arată deplorabil. Acum însă am putea spune că americanii au făcut treabă bună.

Militarii americani au tras din greu să dea. exemplu personal. Aşa că în Mangalia, armele au fost înlocuite. cu bidinele, pensule, galeţi de ciment, dar şi alte materiale de construcţii. Şi, în mai puţin de două săptămâni s-a văzut şi rezultatul. La spitalul municipal au construit o nouă o rampă destinată persoanelor cu handicap, au făcut reparaţii la acoperişul clădirii şi la pereţii exteriori, au schimbat pardoseala şi caloriferele, şi au reabilitat toate grupurile sanitare. Pe scurt au făcut cam tot.

Corpul de clădire a fost renovat şi modernizat cu fonduri acordate de către Comandamentul European al Forţelor Armate ale SUA în Europa. Aproximativ 60.000 de dolari.

In pavilionul renovat de cei aproape 50 de militari americani isi vor putea desfasura acum activitatea decent secţia de oftalmologie, ginecologie dar si medicina de familie. Soldatii de peste ocean au sarbatorit şi încheierea lucrărilor. Cum altfel decât cu o partida de fotbal american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Forţă americană la renovat spitale