Antena Meniu Search
x

Fosta directoare de la liceul Bolintineanu ramane in arest

Directoarea Costica Varzaru le-a povestit judecatorilor cum a vrut sa masluiasca BAC-ul. Elevii de la Bolintineanu urmau sa fie ajutati cu "ciorna".

Vezi și

Sinceritatea Costicai Varzaru l-a surprins si pe avocatul, dar nu i-a adus libertatea. Profesoara de la Bolintineanu a impartit, astazi, duba politiei cu Sile Camataru.

Directoarea Costica Varzaru le-a povestit judecatorilor cum a vrut sa masluiasca BAC-ul. Elevii de la Bolintineanu urmau sa fie ajutati cu "ciorna". Cea mai populara metoda de inselare a camerelor de supraveghere. Elevul cere o ciorna noua si primeste una cu subiectele rezolvate.

“Am discutat cu vicepresedinta Comisiei despre un minim ajutor acordat tuturor elevilor la examen, pentru a promova examenul si pentru a fi eliberati de stres”, a povestit Costica Varzaru.

A explicat si ce presupunea acest ajutor: “Rezolvarea subiectelor de catre cineva din comisie si destresarea elevilor. Nu stiu cine a adus subiectele rezolvate. Vicepresedinta urma sa stabileasca mai departe”.

Sinceritatea directoarei l-a luat prin surprindere si pe avocatul ei!

Costica Varzaru le-a mai spus judecatorilor ca s-a tinut departe de spaga. A dat toata vina pe parinti, care ar fi strans aproape 13.000 de lei. Respectand traditia "fondului!" pentru motivarea examinatorilor: “Banii erau pentru asigurarea unui minim protocol al comisiei. Un suc, o fructa, o apa minerala. Mi s-a zis ca au fost 12.900 de lei, de catre sefa comitetului de parinti”.

Scandalul de la Dimitrie Bolintineanu i-a adus dosar si unuia dintre parintii care s-au imbrancit cu politia in fata liceului. Barbatul, culmea, fost politist, este acuzat de ultraj. Chiar de fostii colegi.

La randul lui, fostul politist vrea sa-i duca in instanta pe anchetatori. I-ar fi ignorat fiica bolnava, careia i s-a facut rau la descinderile din scoala: “Mi-a spus: <Tata, mi s-a facut rau. Si le-am spus>ce fac, ca mi s-a facut rau?. Pana nu cazi jos nu chem nicio salvare, pentru ca nu e niciun medic>, asta a fost relatarea copilului meu”.

Din partea autoritatilor a venit azi o explicatie timida pentru esecul operatiunii "Autobuzul". De vina lipsa de comunicare intre persoanele implicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Fosta directoare de la liceul Bolintineanu ramane in arest