Antena Meniu Search
x

Geanina Terceanu, mărturie CUTREMURĂTOARE de pe patul din spital: "Nu ştiu cum am supravieţuit accidentului auto"

Magistratul povesteşte că impactul a fost deosebit de puternic si nu ştie cum a supravieţuit accidentului. Femeia a fost operată şi este internată la terapie intensivă, într-un spital din Bacău.

Vezi și

Magistratul povesteşte că impactul a fost deosebit de puternic si nu ştie cum a supravieţuit accidentului. Femeia a fost operată şi este internată la terapie intensivă, într-un spital din Bacău.

Geanina Teodorovici, fosta judecătoare din dosarul Transferurilor, a povestit în exclusivitate la Antena 3 cum s-a produs accidentul în care era să-şi piardă viaţa.

"Trecusem de oraşul Bacău. Eram în partea dreaptă a maşinii. Şi, în faţa noastră, a apărut o maşină care a virat pur şi simplu în mijlocul drumului și nu am mai putut-o evita. Cred că a fost o viteză cumulată de 150 la oră. Ne-am răsturnat de două ori cu maşina... am revenit la poziţia iniţială", a povestit femeia.

Medicii de la Spitalul Judeţean Bacău au operat-o. Fosta judecatoare este acum internată la terapie intensiva. 

Geanina Teodorovici este acuzată că a primit mită de la Cristi Borcea şi fraţii Becali ca să-i achite în "Dosarul Transferurilor".

Este posibil ca la următorul termen, fostul magistrat să nu poată fi prezent. În 16 mai, urma să fie confruntată cu Cristi Borcea. La ultimul termen, fosta judecătoare a răbufnit. 

Ulterior, a explicat că a fost o reacţie la nervi. Discuţia despre posibila relaţie cu Cristian Borcea a apărut după ce a povestit că a găsit în geanta sa 10.000 de euro, după întâlnirea pe care avut-o chiar acasă la fostul patron dinamovist, pe care îl şi judeca.

A crezut că este un gest de... curtoazie. În primă instanţă, în acest caz a fost condamnată la cinci ani şi jumătate pentru luare de mită.

Acum, fostul magistrat este judecat împreună cu fraţii Becali şi Cristi Borcea. Şi ei aşteaptă decizia finală în procesul de la Curtea Supremă, pentru că ar fi încercat să-şi cumpere libertatea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Geanina Terceanu, mărturie CUTREMURĂTOARE de pe patul din spital: "Nu ştiu cum am supravieţuit accidentului auto"