Antena Meniu Search
x

Fosta profesoară, care şi-a tranşat soţul, a fost reţinută pentru 24 de ore

Fosta profesoară din Neamţ, care şi-a tranşat soţul şi apoi i-a dus cadavrul la gunoi în sacoşe, a fost reţinută sub acuzaţia de omor calificat. Ea a transportat pachetele la un container din apropiere cu ajutorul unui taxi

Vezi și

Fosta profesoară din Neamţ, care şi-a tranşat soţul şi apoi i-a dus cadavrul la gunoi în sacoşe, a fost reţinută sub acuzaţia de omor calificat. Ea a transportat pachetele la un container din apropiere cu ajutorul unui taxi. 

Şoferul însă a bănuit că femeia face ceva ilegal aşa că a anunţat poliţiştii. Poliţiştii au făcut percheziţii şi au găsit acolo în locuinţa femeii capul bărbatului, pe care nu apucase să-l arunce.  Profesoara de geografie a fost reţionută pentru 24 de ore iar azi va fi prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pentru fapta sa riscă să-şi petreacă următorii 20 de ani în spatele gratiilor dar, pentru că are peste 60 de ani, după ce va executa o treime din pedeapsă, ar putea să depună o cerere de eliberare condiţionată.

Procurorii spun că profesoara şi-ar fi ucis apoi tranşat bărbatul. Au găsit într-o debara, într-o găleată de plastic, bucăţi din cadavru. Respectiva găleată era acoperită cu maldăre întregi de ziare. A pus o parte din cadavru şi l-a aruncat la gunoi. Vecinii spun că n-au auzit nimic. Au venit în schimb să aprindă o lumânare şi să lase o floare pebtru colonelul care şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic.

Azi, criminaliştii s-au întors în garsonieră să caute singurele bucăţi care lipseau din acest puzzle morbid: organele interne şi cele genitale. Anchetatorii au informaţii că rămăşiţele ar fi ascunse sub pat. Dar au o misiune grea. Locuinţa este plină de gunoaie pe care cei doi le-au strâns de-a lungul timpului.

Oribila crimă a fost descoperită în urmă cu două nopţi. Femeia de 64 de ani a luat un microbuz până la Târgu Frumos şi a aruncat la gunoi trei saci de rafie în care erau părţi din cadavrul soţului. I-a trezit însă suspiciuni unui taximetrist care a sunat la 112. La percheziţii, în garsoniera femeii a fost găsit capul bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Fosta profesoară, care şi-a tranşat soţul, a fost reţinută pentru 24 de ore