Antena Meniu Search
x

Fosta soţie a lui Petre Roman, JEFUITĂ în miezul zilei de trei bărbaţi, chiar în propria casă!

Clipe dramatice pentru Mioara Roman. Fosta soţie a lui Petre Roman a fost jefuită  în miezul zilei de 3 bărbaţi, în propria casă. Au venit sub pretextul că sunt de la RA-APPS şi vor să schimbe un burlan la imobil

Vezi și

Clipe dramatice pentru Mioara Roman. Fosta soţie a lui Petre Roman a fost jefuită în miezul zilei de 3 bărbaţi, în propria casă. Au venit sub pretextul că sunt de la RA-APPS şi vor să schimbe un burlan la imobil.

Cei 3 indivizi i-au cerut bani, nu mai puţin de 6 mii de euro. Mioara Roman nu avea o asemenea sumă, însă le-a oferit cei o mie de lei pe care îi avea în geantă. Hoţii s-au făcut comozi, s-au apucat de băut, iar la plecare i-au luat tot ce au găsit în casă, cu promisiunea că se întorc după restul banilor.

La nici o oră, indivizii au revenit. Acasă la Mioara Roman erau, însă, poliţiştii şi ginerele acesteia. Când au văzut maşina Poliţiei au fugit, iar oamenii legii îi caută şi acum.

"Este într-o stare de şoc completă, e un om de 77 ani, are şi probleme de sănătate, nu ştiu cum a făcut faţă, eu, dacă eram pusă în locul ei, nu ştiu cum aş fi reacţionat. Mi se pare că a dat dovadă de un calm absolut incredibil!", a delcarat fiica sa, Oana Roman. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fosta soţie a lui Petre Roman, JEFUITĂ în miezul zilei de trei bărbaţi, chiar în propria casă!