Antena Meniu Search
x

Fostul ministru al Sãnătăţii, Mircea Beuran, a dat primele declarații în cazul morţii Ancăi Petrescu

Fostul ministru al Sãnătăţii, Mircea Beuran, dar şi un medic anestezist de la Spitalul Floreasca au dat primele declaraţii în cazul morţii Ancăi Petrescu. Urmează să ajungă în faţa anchetatorilor şi medicii de la Spitalul din Timişoara

Vezi și

Fostul ministru al Sãnătăţii, Mircea Beuran, dar şi un medic anestezist de la Spitalul Floreasca au dat primele declaraţii în cazul morţii Ancăi Petrescu. Urmează să ajungă în faţa anchetatorilor şi medicii de la Spitalul din Timişoara.

Cu toţii sunt acuzaţi de familia celebrei arhitecte că nu şi-au dat interesul când au tratat-o.  Mircea Beurean a venit la audieri îmbrăcat la costum şi cu un teanc de hârtii în mână. Fostul ministru al Sănătăţii a venit însoţit de anestezista de la Spitalul Floreasca. Amândoi au vorbit cu procurorii despre modul în care au îngrijit-o pe Anca Petrescu. Familia arhitectei Casei Poporului îl contrazice. Şi îl acuză. Rudele sunt convinse că este vorba despre un malpraxis.

Au trecut doi ani şi jumătate de când a murit cea care a proiectat, la ordinul lui Nicolae Ceauşescu, cea mai mare clădire civilă din lume.

Un accident de circulaţie, în Timişoara, a trimis-o în stare gravă la spitalul judeţean. Mai apoi, Anca Petrescu a fost transferată în Capitală, la Spitalul Floreasca. Acolo s-a stins după trei luni. Familia arhitectei a dat în judecată Spitalul Floreasca, dar şi pe cel din Timişoara. Vor patru milioane de euro despăgubiri. În martie va avea loc un nou termen de judecată în acest dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Fostul ministru al Sãnătăţii, Mircea Beuran, a dat primele declarații în cazul morţii Ancăi Petrescu