Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fotbaliștii de la Oțelul Galați cer bani de la suporteri ca să poată merge în deplasări!

Situaţie fără precedent în fotbalul românesc. O echipă care în urmă cu patru ani câştiga Supercupa României este acum în sapă de lemn. Şi cere bani de la suporteri ca să poată merge în deplasări.

de Redactia Observator

la 25.09.2015 , 16:31

Situaţie fără precedent în fotbalul românesc. O echipă care în urmă cu patru ani câştiga Supercupa României este acum în sapă de lemn. Şi cere bani de la suporteri ca să poată merge în deplasări. 

Managerul clubului Oţelul Galaţi a ieşit ieri în stradă şi a făcut chetă. Iar fanii au pus mână de la mână şi au strâns şapte mii de lei, necesari meciului pe care îl aveau de jucat la Suceava.

"Hai Oţelul, joaca bine. Tot Galatiul e cu tine" Sunt primele versuri din imnul echipei de pe malul Dunării. Ieri însă au jucat suporterii gălăţeni pentru echipa lor de suflet. Iarba de pe terenul de fotbal a fost înlocuită cu asfaltul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Totul pentru ca echipa Oţelul Galaţi să poate pleca în deplasare, la Suceava.

Vezi și

Mai exact, au făcut chetă în stradă. Era ultima soluţie. În ajutorul managerului Cristi Munteanu, a sărit Liga Suporterilor din Galaţi, dar şi alţi simpatizanţi ai clubului.

Fiecare a dat cât a putut. Pe o bucată de hârtie s-a notat însă fiecare bănuţ pentru ca mai apoi să fie trecut pe site-ul oficial al echipei. Încet, încet, în centrul oraşului s-au strâns cei 7.000 de lei de care avea nevoie echipa ca să poată juca la Suceava.

Clubul este în insolvenţă aşa că suporterii achită acum toate cheltuielile. Simpatizanţii echipei nu cred însă că această formă de finanţare poate merge la infinit şi speră că un sponsor oficial o să le salveze echipa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Fotbaliștii de la Oțelul Galați cer bani de la suporteri ca să poată merge în deplasări!