Fotografia zilei: Turistă, surprinsă în şlapi şi şosete urcând pe munte în zona Bâlea Lac. "Adresa clasica întrebare: Mai e mult?”

De Monica Palade.
Publicat: 12.07.2021, 17:35.
Actualizat: 12.07.2021, 17:45

O turistă a fost surprinsă încălţată doar în papuci şi şosete în timp ce urca pe munte în zona Bâlea Lac. Imaginea a devenit virală, după ce a fost sheruită pe pagina de Facebook Bucegi Mountain Guide.

Fotografia zilei: Turistă, surprinsă în şlapi şi şosete urcând pe munte în zona Bâlea Lac

Facebook/Bucegi Mountain Guide

„Din ciclul așa ceva…uite că se poate-poate! 11.07.2021, pe drum spre Vânătarea lui Buteanu”, a scris Bucegi Mountain Guide. Comentariile internauţilor au început să curgă: „Am întâlnit pe vârf, pe Tatra, la Zakopane, dudui în șlapi sau pantofi cu toc și fustiță flu-flu. Evident în stațiune, jos, vară-cald, pe vârf vară-zăpadă. Uluială maximă din partea duduilor odată coborâte din teleferic. Singurul lucru bun este că au urcat cu el, dar de coborât….Dumnezeu cu mila… Deci se poate şi la alții, prostia e universală”.

„Dacă a ajuns pe v Buteanu, sa coboare pe muchie”, „Nu ajunsese când am trecut pe lângă dânsa. Dar se străduia. Adresa clasica întrebare: " Mai e mult?”, „Asta inseamna sa iti bati joc de cei de la Salvamont, de ceea ce inseamna o iesire pe munte, si mai apoi de tine si de sanatatea ta”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Semnal de alarmă pentru amatorii de munte

Citește și:

Imaginea a fost postată şi ca o încercare de a atrage atenţia şi un semnal de alarmă de cât de important este să fii îmbrăcat şi încălţat adecvat atunci când porneşti în drumeţii.

Vânătarea lui Buteanu este un vârf muntos din Făgăraș, situat la o altitudine de 2.507 metri, iar traseul până în vârf este unul montan, ce necesită echipament special de protecție.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.