Antena Meniu Search
x

Francez rupt în bătaie de iubitul român

Vacanţa în România i-a lăsat amintiri dureroase unui cetăţean francez. Convins că şi-a găsit marea dragoste într-un bar din Argeş, bărbatul a crezut orbeşte în bunele intenţii ale unui tânăr român.

Vezi și

 Junele s-a dovedit însă un tâlhar bătăuş a cărui ţintă era de fapt telefonul exclusivist pe care amorezul îl avea în buzunar. Cu inima frântă, şi faţa învineţită, francezul le-a cerut poliţiştilor să-i facă dreptate.

Totul a pornit de la un telefon. Model de ultimă generaţie, de negăsit pe piaţa românească. Românul şi l-a dorit atât de tare încât a cedat avansurilor francezului cu 20 de ani mai în vârstă.

O noapte întreagă, cei doi bărbaţi au petrecut într-un club. Au băut şi au dansat împreună, iar francezul a fost convins că şi-a găsit jumătatea. I-a povestit românului că are bani pentru că a venit la Piteşti să-şi repare dantura mai ieftin. Apoi l-a invitat în camera de hotel.

Pe drum, tânărul român şi-a atacat noul prieten. L-a bătut până i-a rupt dinţii, şi a fugit cu telefonul şi portofelul lui. Poliţiştii au aflat că tânărul e recidivist, specializat în tâlhărirea turiştilor străini. Chiar în timp ce era audiat bărbatul trebuia să fie la Tribunal, pentru un alt dosar penal în care este acuzat de furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Francez rupt în bătaie de iubitul român