Antena Meniu Search
x

Fratii fostului candidat la presedintie, Ninel Potarca, sub lupa procurorilor

S-a facut curatenie de vara, astazi, in palatele cartierului Meteor, din Targu-Jiu. Zeci de mascati au descins in locuintele mai multor oameni de afaceri de etnie rroma.

Vezi și

Printre cei vizati se numara si fratii fostului candidat la presedintie, Ninel Potarca, zis Obama de Meteor. In 2009, se voia presedinte. In 2013, procurorii il vor la puscarie.

Anchetatorii ii fileaza demult palatul, adapost al celor trei frati Potarca, anchetati cu totii in mai multe cazuri de evaziune fiscala si spalare de bani. Astazi, procurorii au dat lovitura in 27 de locuinte simultan, spre disperarea rromilor.

S-au confiscat 14 masini de lux si o cantitate mare de aur. “Daca era vorba de milioane de euro, mai spuneam. Dar e vorba de o marfa cumparata de 20.000 de lei, sau 200 milioane vechi. Asta e prejudiciul, dar nu e stabilit”, a declarat Ninel Potarca.

Pe scurt, Ninel Potarca nu se considera, pentru moment, anchetat. Mascatii ar fi venit pentru unul dintre fratii sai, precum si pentru un nepot. Dar fostul candidat la presedintie este deja condamnat la sase ani de inchisoare intr-un alt dosar de evaziune. O sentinta pe care a atacat-o cu recurs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fratii fostului candidat la presedintie, Ninel Potarca, sub lupa procurorilor