Fraţii Victor şi Giovani Becali, dar şi Cristi Borcea s-au dat singuri de gol. Au recunoscut că au dat mită

Publicat: 24.11.2015, 19:28.
Actualizat: 24.11.2015, 20:03

Au fost interceptaţi în duba poliţiei, când discutau despre mita dată judecătoarei pentru achitarea în Dosarul Transferurilor. Şi ar fi ieşit scântei

Au fost interceptaţi în duba poliţiei, când discutau despre mita dată judecătoarei pentru achitarea în Dosarul Transferurilor. Şi ar fi ieşit scântei

Fraţii Victor şi Giovani Becali au fost audiaţi mai bine de trei ore de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Şi au recunoscut că i-au dat mită 220 de mii de euro judecătoarei Geanina Terceanu. Înainte, au fost confruntaţi cu probe clare. Discuţiile aprinse din duba poliţiei, în timp ce erau aduşi la Bucureşti, de la penitenciarul Poarta Albă.

Giovani Becali ar fi dat cea mai mare parte din bani. De aici, şi reproşurile celor doi. O ceartă a avut loc şi în urmă cu câţiva ani, în sala de judecată. Atunci, protagoniştii disputei au fost Giovani Becali şi judecătoarea Geanina Terceanu.

Astăzi, greii fotbalului au descris întocmai cum au dat banii în tranşe, cum au încercat să se ferească de eventuale interceptări ca în filmele cu mafioţi, dar şi că au ales o persoană drept intermediar al mitei către judecătoare. Totul, pentru a fi achitaţi în dosarul Transferurilor.

Arest preventiv au primit şi fraţii Becali, chiar dacă ei îşi ispăşesc pedeapsa cu închisoare primită în urma recursului în Dosarul Transferurilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.