Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Frica pazeste sutana! Preotii nu se leapada de masura BOR nici daca-i pici cu ceara

Frica pazeste sutana! Preotii nu se leapada de masura BOR nici daca-i pici cu ceara. De teama sa nu ramana fara parohie, preotii nu se abat deloc de la noile reguli ale sinodului. Nimeni nu mai face slujba de cununie sau de botez in afara lacasului de cult.

Vezi și

Filmati cu o camera ascunsa, preotii sau angajtii bisericilor spun cinstit ca respecta legea doar ca sa nu-si piarda locul de munca.

La aer, la iarba verde, mii de cupluri si-au pus pirostriile departe de altarul bisericii. A devenit chiar o moda. De doua saptamani insa, daca respecta moda, preotul incala legile bisericesti. Legea nu e nicidecum noua, dar a fost scoasa de la naftalina de Sfantul Sinod care pana acum a trecut cu vederea deschiderea preotilor spre nou.

Nu exista preot sau angajat al vreunei biserici care sa nu fi auzit de hotarare si nimeni nu vrea sa calce stramb. Se gandesc ca Patriarhia sta mereu de veghe. “Nu e voie. Nu e voie. Deci, a venit circulara de la Patriarh, nu e voie sa se faca Sfintele Taine decat in Biserica”, spune un preot.

Tinerii, cei care au pornit moda cununiilor in aer liber, trebuie acum sa se multumeasca cu locul din fata altarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Frica pazeste sutana! Preotii nu se leapada de masura BOR nici daca-i pici cu ceara