Antena Meniu Search
x

Frigul, oboseala şi orele de aşteptare par să nu conteze pentru pelerini! Sute de oameni deja se roagă la racla Sfintei Parascheva

Seara trecută, când mercurul din termometre nu depăşea 7 grade Celsius, câteva sute de oameni veniţi din toată ţara aşteptau să se închine la raclă.

Vezi și

Seara trecută, când mercurul din termometre nu depăşea 7 grade Celsius, câteva sute de oameni veniţi din toată ţara aşteptau să se închine la racla cu moaştele Sfintei Paracheva. Credincioşii au primit mâncare şi ceaiuri calde.

După ore bune de aşteptare în curtea Catedralei Mitropolitane, acolo unde a fost scoasă racla cu moaştele Sfintei Parascheva, pelerinii aşezaţi la coadă nu au fost uitaţi. Oamenii au primit şi ceai cald. 

Credinţa în sprijinul divin al Ocrotitoarei Moldovei îi face pe oameni ca an de an să vină la Iaşi. Cu atât mai mult cu cât se spune câ, în săptămâna praznicului, cuvioasa Paraschiva face minuni pentru cei care se roagă cu sufletul curat. O spun chiar credincioşii.  

Cei mai mulţi dintre credinciioşi sunt aşteptaţi să sosească sâmbătă, chiar în ziua praznicului. Vremea frumoasă ar putea aduna la Iaşi mai mulţi pelerini decât în anii trecuţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Frigul, oboseala şi orele de aşteptare par să nu conteze pentru pelerini! Sute de oameni deja se roagă la racla Sfintei Parascheva