Antena Meniu Search
x

Observator Special! Extensiile, secretul unui par de printesa

La orice interventie pe care o facem asupra parului nostru, trebuie sa avem grija. Expresia "ce-i prea mult strica" se aplica si acelor minunate extensii de par.

Vezi și

Pentru acelea care vor o schimbare de look, insa nu vor sa renunte la lungimea parului, solutia este simpla si la indemana oricui.

Printre adeptele extensiilor, cu clips ce-i drept, se numara si Annes. Un ajutor care a scos-o de multe ori.din impas. Mai ales ca pentru un artist, look-ul este foarte important: “Extensiile le folosesc mai mult cand am filmari, inregistrari sau prin spectacole. Pentru ca am nevoie sa vin cu un exces de par gata coafat de acasa. Pentru ca, de multe ori, cantam in aer liber unde nu sunt conditii si suntem asa pe fuga si nu am acces la o priza ca sa-mi fac freza”.

Iar pentru doamnele care vor ca schimbarea sa nu dureze doar cateva ore, ci cateva luni apeleaza la extensiile cu keratina, impletite sau la extensiile pe banda, care se lipesc de firul parului.

Ingrijirea este cuvantul de baza, iar vizita la salon este absolut necesara. Extensiile au nevoie de tratament special, iar intretinerea este esentiala. Abuzul dauneaza clar sanatatii.

Exista si solutie anti-suferinta: extensiile cu clips, din par natural, foarte usor de adaptat la culoarea si la lungimea pe care clienta o doreste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Observator Special! Extensiile, secretul unui par de printesa