Antena Meniu Search
x

Video Frumuseţea, între medicină şi tehnologie

Secretul frumuseţii este o piele sănătoasă şi corect îngrijită. Iar pentru asta, atenţie, nu avem nevoie doar de produse şi tehnologie, ci şi de specialişti. Aceştia şi-au dat întâlnire la Timișoara. Nu întâmplător, la Univeristatea de Medicină de acolo a apărut şi o nouă specializare, cea de cosmetică medicală.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.03.2024, 16:15

Vezi și

Pentru Claudia Petrea, medic cu 20 de ani de experienţă, niciun aparat de ultimă generaţie nu are secrete.  Şi pentru că graniţa dintre cosmetică şi dermatologie este uşor de trecut, la Timişoara s-a organizat primul Summit Internațional de Cosmetologie din România. 

În căutarea tinereţii veşnice şi tenului perfect, femeile nu mai pun frumuseţea pe locul doi. Aşa se face că industria de beauty este în continuă creştere în ultimii ani.

În 2022, industria de beauty din România a cumulat venituri de 360 de milioane de euro. La acestea se adaugă alte 150 de milioane de euro obţinute de persoanele fizice autorizate. Iar încasările au fost şi mai mari în 2023. O industrie în creştere continuă din 2008. Doar în pandemie s-au înregistrat scăderi, de 15 procente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Frumuseţea, între medicină şi tehnologie