Antena Meniu Search
x

Video Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează un program educaţional pentru copiii supradotaţi

Copiii supradotaţi au parte de o nouă provocare. Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează, prin Departamentul de Copii Supradotaţi, un program educaţional online gratuit.

de Redactia Observator

la 18.11.2020, 13:20

Vezi și
  • Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează un program educaţional online gratuit
  • Programul "O minte sclipitoare" se adresează copiilor supradotaţi, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 18 ani
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

Programul "O minte sclipitoare" se adresează copiilor şi tinerilor cu IQ ridicat, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 18 ani. Acesta le oferă copiilor cu abilităţi specifice supradotaţilor un spaţiu în care îşi pot dezvolta potenţialul, dar şi abilitățile de care au nevoie să se descurce în viaţă.

Copiii şi tinerii înscriși în acest program vor beneficia de un test iniţial. În funcţie de rezultatul obţinut la testul de abilităţi cognitive, se va stabili un program de educaţie complementară procesului educaţional desfăşurat la şcoală, ţinând cont de nivelul cognitiv, emoţional şi biologic al fiecărui copil.

Florentina Negrescu, psiholog Fundația Dan Voiculescu: Este o evaluare inițială prin care stabilim nivelul fiecărui participant la program, după care fiecare copil este îndrumat către cursuri și activități complementare. 

Înscrierile la acest program au loc în perioada 16-30 noiembrie şi se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează un program educaţional pentru copiii supradotaţi