Antena Meniu Search
x

Fundatia Vodafone schimba in sens pozitiv viata celor defavorizati

Investitia intr-o tara straina nu inseamna doar bani pentru productie, masini si angajati. Ci si implicarea in problemele societatii. Fundatia Vodafone a sarbatorit, ieri, 15 ani de fapte bune. Timp in care a investit 15 milioane de euro

Vezi și

Unii au primit hrana, altii imbracaminte, jucarii, sansa la educatie si mai ales la speranta. Cu mari emotii, o parte dintre copiii sustinuti de fundatie a urcat pe scena, in fata invitatilor. “Am avut o influenta in viata a 200.000 de oameni si am investit in jur de 15 milioane de euro. Au fost proiecte in medicina, echipament medical, educatie”, a explicat Inaki Berroeta, CEO Vodafone.

In cei 15 ani de activitate, fundatia Vodafone se poate lauda cu peste 700 de programe sociale pe care le-a initiat in parteneriat cu organizatii non profit din intreaga tara. “Ca o companie sa aiba success, nu e suficient sa investesti intr-un produs, in linia de productie, in forta de munca. Trebuie sa investesti in tara in care lucrezi”, a mentionat si Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti.

Iar efectele sunt cat se poate de vizibile. “Cand am inceput programul pentru infarctul miocardic, in 2010, mortalitatea cauzata de infarct in Romania era de 13,7 la suta, cel mai ridicat procent din Europa, iar acum, in acest an, potrivit datelor pe care le avem si monitorizarilor cardiologice, mortalitatea a scazut la 8,4 la suta”, a declarat Raed Arafat.

Cu ocazia acestei aniversari, fundatia a lansat proiecte noi si o investitie pe masura: peste doua milioane de euro pentru constructia unei sectii de terapie intensiva pentru nou-nascuti la Spitalul “Marie Curie” din Capitala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Fundatia Vodafone schimba in sens pozitiv viata celor defavorizati