Antena Meniu Search
x

Furtul de tablouri din Rotterdam si cazul afaceristului care sustine ca urma sa fie ucis la comanda au un numitor comun

Furtul de tablouri din Rotterdam si cazul omului de afaceri din Constanta, care sustine ca urma sa fie ucis la comanda sotiei, au un numitor comun. Veriga de legatura se numeste Natasha Timoftei si este o tanara foarte atragatoare.

Vezi și

Tanara in varsta de 19 ani cu forme rubensiene a fost logodnica lui Radu Dogaru, unul dintre suspectii in cazul furtului de tablouri. Inainte sa plece din tara, insa, a lucrat la agentia de transport a lui Tiberiu Vadineanu. Va reamintim, este vorba despre omul de afaceri care isi acuza fosta sotie ca a platit pe cineva sa-l ucida. Ce mica e lumea, am putea spune!

Tanara este cea care l-a dat de gol pe Radu Dogaru dupa ce ar fi vazut in telefonul acestuia o poza cu unul din tablourile furate. Anchetatorii cred insa ca fata stie mult mai multe, dar nu vrea sa spuna, asa ca au arestat-o la Rotterdam. I

In urma declaratiilor ei, acestia au descoperit, acoperita cu pamant, o valiza in care ar fi fost aduse in tara tablourilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Furtul de tablouri din Rotterdam si cazul afaceristului care sustine ca urma sa fie ucis la comanda au un numitor comun