Antena Meniu Search
x

Gabriel Cotabiță a cântat în Piața Mare din Sibiu

A fost noapte albastră la Sibiu, unde Gabriel Cotabiţă a cântat pentru prima oară după accident, în aer liber. La minus zece grade Celsius. Cu aceeaşi dăruire ca înainte. Doar publicul a avut emoţii că frigul i-ar putea face rău artistului

Vezi și

 A fost noapte albastră la Sibiu, unde Gabriel Cotabiţă a cântat pentru prima oară după accident, în aer liber. La minus zece grade Celsius. Cu aceeaşi dăruire ca înainte. Doar publicul a avut emoţii că frigul i-ar putea face rău artistului. S-a declarat fericit că oamenii ştiu încă versurile pieselor lui. Pentru 2016 nu-şi face planuri. Îl lasă pe Dumnezeu să decidă pentru el. Un lucru ştie sigur. Muzica îl vindecă şi îl ajută să îi facă fericiţi şi pe alţii.

Acum o jumătate de an, familia se ruga pentru el să dea un semn că trăieşte. O lună a fost în comă, după un stop cardio-respirator suferit la sala de sport. Aseară, la Sibiu, Gabriel Cotabiţă a revenit pe scenă în primul concert în aer liber după accident. Şi a adus cu el aceeaşi bucurie de a cânta. În orice condiţii. Chiar şi la minus zece grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gabriel Cotabiță a cântat în Piața Mare din Sibiu