Antena Meniu Search
x

Românul rănit în atentatul din Barcelona, înapoi acasă. Tânărul nu uită coşmarul din care a scăpat cu viaţă

Gabriel, românul lovit de furgoneta teroriştilor în atentatul din Barcelona, s-a întors acasă! A venit însoţit de iubita lui, cu care era acolo în momentul atacului. Tânărul este emoţionat şi recunoscător că a scăpat teafăr.

Vezi și

Gabriel, românul lovit de furgoneta teroriştilor în atentatul din Barcelona, s-a întors acasă! A venit însoţit de iubita lui, cu care era acolo în momentul atacului. Tânărul este emoţionat şi recunoscător că a scăpat teafăr.

Gabriel împlineşte astăzi 33 de ani. Şi se recuperează după o experienţă cumplită.

GABRIEL, tânărul rănit:

Multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine, n-am ramas in carucior sau n-am fost ingropat. Şapte au murit langa mine şi eu am scapat. Sunt cinci coaste care ma dor, plus capul. Fata de ce au patit altii, eu-s mai bine.

Pe acelaşi subiect

Prietena lui, Claudia, a fost tot timpul lângă el. Cei doi tineri plecaseră în Spania să se relaxeze.

Claudia, prietena tânărului rănit:

Am mers in vacanta sa vizitam si s-a intamplat ce s-a intamplat . Practic, nici nu stim ce s-a intamplat. A durat o fractiune de secunda, chiar n-am vazut nimic.

Gabriel nu îşi mai aminteşte nici el foarte bine momentul tragediei. A fost grav rănit şi încă nu a scăpat de dureri.

Gabriel, tânărul rănit:

Am ajuns pe Rambla si de acolo nu mai stiu nimic, m-am trezit pe 22. Doua luni sunt obligat sa stau si sa ma fac bine, o sa ne continuam viata si trebuie sa ma intorc inapoi la munca.

Manuel Pleşa, consulul României la Barcelona:

Dupa aproape doua saptamani de spitalizare si opt noua zile de terapie intensiva, in momentul asta este in regula. Va urma o perioada de recuperare, minim opt saptamani pentru refacerea acelor fracturi costale.

Iniţial, medicii s-au temut că traumatismul toracic ii va afecta plămânii. DAr românul a avut noroc. 16 oameni şi-au pierdut viaţa şi 130 au fost răniţi în urma atentatelor teroriste de pe La Rambla şi din Cambrils.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Românul rănit în atentatul din Barcelona, înapoi acasă. Tânărul nu uită coşmarul din care a scăpat cu viaţă