Antena Meniu Search
x

Video Gabriela Cristea și Tavi Clonda ne primesc în casa lor: Secrete din viaţa lor de cuplu

Dacă vă place să descoperiţi cum este viaţa vedetelor dincolo de. sclipiciul dintr-un platou tv ori de pe scenă, venim cu veşti interesante. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda ne deschid larg uşile casei lor şi ne invită să îi cunoaştem şi altfel. Cu bune, şi cu rele. Cu momente frumoase ori tensionate, din confortul propriei locuinţe.

de Redactia Observator

la 19.01.2021, 13:25

Vezi și

Se întâmplă de mâine, de la ora 21, pe Antena Stars, în cadrul unui reality show care ne va arăta. tot. Cu această ocazie, le vom vedea şi pe cele două fete ale cuplului, care evident, sunt şi ele parte din emisiune. Fetele lui Tavi, by Gabriela Cristea începe aşadar mâine.

Cei doi au vorbit la Observator 12 despre noul proiect, dar şi despre cele două fetiţe ale lor. 

"O să le dăm prin februarie sau martie, când o să le vină timpul. Bine,Victoriei îi venise timpul încă de anul trecut, dar acum ne-am luat inima în dinţi şi o să le dăm pe amândouă", a declarat Tavi Clonda. 

"Nu ştim încă dacă le dăm la o grădiniţă de stat sau una particulară, o să mergem să vizităm toate grădiniţele din Corbeanca, pentru că nu suntem hotărâţi şi la momentul ăla o să răsuflăm şi noi mai uşuraţi pentru că timpul nostru va fi un pic mai mult pentru noi", susţine Gabriela Cristea. 

Cum s-au adaptat cele două micuţe la viaţa în faţa camerelor?

"Iris este reticentă pentru că trece prin perioada în care se ruşinează atunci când se filmează, în cazul Victoriei au fost foarte simple pentru că este divă de mică. Are şi cont de Instagram".

Mai multe detalii despre proiect în video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Gabriela Cristea și Tavi Clonda ne primesc în casa lor: Secrete din viaţa lor de cuplu