Antena Meniu Search
x

CUTREMURATOR: Gabriela Tanase, eroina accidentului din Muntenegru

Gabrielei Tanase ii multumesc acum supravietuitorii accidentului din Muntenegru. La cateva minute dupa ce a aflat teribila stire, romanca stabilita in Muntenegru a fugit la spital si a descifrat pentru medici strigatele ranitilor

Vezi și

“Eu nu consider ca am facut un lucru mare. Eu consider ca am facut un lucru omenesc pe care orice om l-ar fi facut in situatia mea”. Cu modestie! Asa vorbeste Gabriela despre experienta traita in spitalul din Muntenegru. Pentru ea a fost un gest normal, pentru raniti a fost o sansa la viata. “La un moment dat, am auzit sirenele ambulantelor si am iesit pe balcon si am vazut ca au intrerupt circulatia si foarte, foarte multe ambulante, foarte multe masini de politie mergeau cu viteza foarte mare spre spital. M-a sunat sotul meu si m-a anuntat despre ceea ce s-a intamplat”, a mai povestit romanca din Muntenegru.

Atunci si-a dat seama ca romanii ei au nevoie de ajutor. Cand a ajuns la spital, a alergat prin toate saloanele si a stat de vorba cu ranitii. Apoi le-a spus medicilor ce dureri au. “Era o doamna cand am ajuns la terapie intensiva, care, in momentul in care am intrat, in momentul acela s-a trezit. Dansa mi-a dat un numar de telefon fix din Bucuresti. Era 3 de dimineata deja. Si mi-a zis: te rog frumos, anunt-o pe mama de ceea ce s-a intamplat, nu o ingrijora prea tare si ai grija ca e bolnava cu inima", a tinut sa precizeze Gabriela Tanase.

A fost un telefon pe care l-a dat cu bucurie. N-au fost insa toate apelurile la fel de usoare. “Cel mai greu din ce-am trait a fost momentul in care ma intrebau de persoanele care nu mai erau in viata, iar eu nu puteam sa le spun lucrul asta chiar asa, direct. Asta a fost cel mai greu moment, cand isi cautau sotii sau sotiile si stiam ca nu sunt in viata”, a mai explicat femeia.

Gabriela Tanase a primit din partea Antenei 3 distinctia "Curaj si Devotiune", o diploma pe care sta o fasie din uriasul drapel desfasurat la Clinceni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » CUTREMURATOR: Gabriela Tanase, eroina accidentului din Muntenegru