Antena Meniu Search
x

Video Gaşca Zurli, apariţie cu multe baloane, muzică şi veselie în platoul Observator: "Am dăruit o mie de cadouri copiilor din secţiile de oncopediatrie din toată ţara"

Chiar dacă afară plouă şi este mohorât, noi vă aducem multă veselie şi căldură. O parte din Gaşca Zurli a venit direct în platoul Observator, în timp ce restul echipei a rămas la sediul Zurli, acolo unde îi aşteaptă pe cei mici cu dulciuri şi baloane colorate. 

de Redactia Observator

la 01.06.2021, 14:41

Vezi și

Şi nu doar atât, de Ziua Copilului, Gaşca Zurli a pregătit mai multe surprize colorate, premii, provocări, dar şi o acţiune cartiabilă.

Mirela Retegan: Noi suntem în sediul Zurli de dimineaţă, am îmbrăcat toată clădirea în baloane. Copii care trec pe strada noastră primesc de la noi dulciuri şi baloane şi sunt întâmpinaţi de personaje şi fac poze cu colegii mei din Gaşcă şi suntem online cu premii cu surprize, cu teatru, cu magie cu de toate. Ia noi de aici plecăm la Fundeni şi la Marie Curie pentru că astăzi închidem o campanie foarte frumoasă unde am dăruit o mie de cadouri copiilor din secţiile de oncopediatrie din toată ţara. 

Vedeţi interviul integral în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gaşca Zurli, apariţie cu multe baloane, muzică şi veselie în platoul Observator: "Am dăruit o mie de cadouri copiilor din secţiile de oncopediatrie din toată ţara"