Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Geantă cu 16 mii de euro, uitată de o femeie într-un restaurant! Aceasta nici nu reclamase pierderea, fiind convinsă că nu va mai vedea banii

de Redactia Observator

la 04.01.2018 , 13:19

O femeie din Argeş şi-a pierdut, miercuri seara, geanta în care avea 16 mii de euro şi a reintrat în posesia banilor, după ce persoana care a găsit banii, i-a dus imediat la poliţie. 

Femeia le-a spus poliţiştilor că strânsese banii pentru a cumpăra un apartament şi că, după ce a uitat geanta în restaurant, nu a anunţat incidentul pentru că nu a crezut că cel care i-a găsit geanta i-o va returna.

Femeia este din Brăila şi trăieşte în Italia, a venit de peste hotare, împreună cu iubitul ei, iar miercuri seară a uitat geanta într-un local din comuna Deduleşti, unde cei doi au oprit pentru a lua masa, potrivit Poliţiei judeţene Argeş. 

Articolul continuă după reclamă

O angajată a restaurantului a găsit geanta de mână uitată de femeie şi, fără a se uita înăuntru, femeia a mers direct cu geanta la Poliţie.

Poliţiştii au fost cei care au descoperit în geantă peste 16.000 de euro şi buletinul femeii, după care au luat legătura cu aceasta, care a fost chemată la sediul poliţiei, pentru a reinta în posesia genţii uitate.

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri sociale » Geantă cu 16 mii de euro, uitată de o femeie într-un restaurant! Aceasta nici nu reclamase pierderea, fiind convinsă că nu va mai vedea banii