Antena Meniu Search
x

Gelozia l-a transformat intr-un monstru

Alcoolul si gelozia l-au transformat intr-un monstru pe un vasluian. Cu un cutit in mana barbatul a mers sa se razbune pe sotia care l-a parasit in urma cu cateva zile. N-a ajuns la femeie, dar le-a injunghiat pe surorile ei.

Vezi și
Temandu-se pentru viata ei, femeia a obtinut un ordin de RESTRICTIE. Bucata de hartie nu a protejat-o insa de furia barbatului. Aseara, dupa ce a baut cateva pahare de alcool omul a vrut sa-si indeplineasca promisiunea macabra pe care i-a facut-o sotiei.

Inarmat cu un cutit a mers la casa in care femeia statea impreuna cu fiicele si surorile sale.

A injunghiat doua femei dupa care a intrat in casa. Acolo, sotul cumnatei sale a vrut sa-l opreasca. Si el a fost taiat. “I-a tras cutitul din mana si l-a taiat si pe el la mana. S-a intins si a luat alt cutit de pe masa, timp in care am iesit, am sunat la 112, la politie, unde ne-a mai dus capul in momentul acela”, povesteste una dintre cumnate.

Agresorul dornic de razbunare a iesit din casa ca sa-si gaseasca sotia. Femeia a avut insa noroc si nu i-a iesit in cale. Barbatul a facut atunci un gest disperat. Si-a taiat venele si si-a bagat cutitul in abdomen.

Cand au ajuns medicii el era intr-o balta de sange. A fost dus la spital de urgenta impreuna cu cele doua cumnate pe care le-a injunghiat si cu sotul uneia dintre ele.

Daca va supravietui barbatul va trebui sa dea socoteala in fata legii.

Persoanele pe care le-a taiat se afla acum in afara oricarui pericol.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gelozia l-a transformat intr-un monstru