Antena Meniu Search
x

Generația #Colectiv, cu 54 mai puțini

La numai câteva ore după ce Alex Pascu, prietenul şi colegul său de trupă s-a stins pe un aeroport din Franţa, Andrei Găluţ, solistul Goodbye to Gravity a pierdut-o şi pe cea mai mare admiratoare a sa. Mădălina, iubita lui s-a stins ieri dimineaţă la Spitalul Floreasca

Vezi și

Nu e singura care a murit ieri. Încă doi tineri, internaţi în capitală, au pierdut lupta pentru viaţă.

Fiul unei campioane şi al unui medic de renume, muzician înnăscut şi designer pasionat. Sufletul trupei. Liderul. Miercuri, medicii şi-au dat acordul să fie transferat la Paris.

Alex s-a stins, în Franţa, chiar pe aeroport. Inima lui nu a mai rezistat nici măcar până la spital. Avea 33 de ani.

Suflet cu suflet, Goodbye to Gravity a trecut în istorie. Chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru s-au stins primii. Bateristul Bogdan Enache a murit, în zbor spre Zurich. Singurul supravieţuitor este Andrei Găluţ. A fost operat la mâna dreaptă, în Olanda. Şi-a pierdut prietenii. Ieri, la Floreasca, şi-a pierdut cea mai mare admiratoare, care venise la concertul din Colectiv. Pe iubita lui, Mădălina. Au urcat amândoi la mii de metri înălţime. Şi au plonjat în gol, privindu-se în ochi. Mereu împreună. Până în clipa în care s-au aprins artificiile din Colectiv.

În acelaşi spital, câteva ore mai târziu, s-a mai frânt o viaţă. Alexandru Aliman, singurul fiu al unei profesoare de muzică din Tulcea. Avea doar 28 de ani. În a 13-a zi de la tragedie, a murit şi Bogdan Istrate. Era în primul an de masterat.

Rănit grav, cu arsuri pe jumătate din corp, Bogdan fusese adus la Bagdasar Arseni. Familia a strâns o colecţie de încurajări, de pe tot mapamondul. Ar fi vrut ca Bogdan să le audă. Bogdan nu a mai rezistat. E al 54-lea suflet ars în infernul de la colectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Generația #Colectiv, cu 54 mai puțini