Antena Meniu Search
x

George Dumitrescu, un fost inginer IT, a ajuns casier în supermarket la 60 de ani

George Dumitrescu a luat viaţa de la zero, la 60 de ani. Un inginer IT rămas fără loc de muncă, nu a conceput să stea acasă şi să trăiască din pensie. Patru ani, a căutat un serviciu.

Vezi și

 George Dumitrescu a luat viaţa de la zero, la 60 de ani. Un inginer IT rămas fără loc de muncă, nu a conceput să stea acasă şi să trăiască din pensie. Patru ani, a căutat un serviciu. A trecut peste toate refuzurile din cauza vârstei şi acum lucrează într-un hipermarket. Este casier.

Pentru mulţi tineri, munca de casier într-un hipermarket este semnul unui eşec în carieră. Pentru domnul George, însă, este o nouă oportunitate în viaţă.

30 de ani a lucrat ca inginer şi nicio clipă nu s-a gândit la pensionare. Este absolvent de politehnică şi o viaţă s-a ocupat de calculatoare. Dar în urmă cu patru ani, a rămas fără loc de muncă. Atunci a pornit pe drumul pe care merg mulţi proaspăt absolvenţi de facultate.

De altfel, s-a bătut pentru post cu alţi cinci aplicanţi. Toţi tineri. A reuşit să convingă angajatorul că el este omul potrivit.

Lanţul de hipermarketuri a oferit o şansă şi altor seniori. Din 10 mii de angajaţi, 1500 au peste 50 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » George Dumitrescu, un fost inginer IT, a ajuns casier în supermarket la 60 de ani