Antena Meniu Search
x

Gest COMPLET STUPID al unui HACKER. A DISTRUS site-ul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă Suceava

Autorităţile şi-au dat seama că prima pagină este plină de injurii abia după câteva ore. Însă nici până la ora actuală, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale - cel care administrează site-ul - nu a reuşit să-l pună pe picioare.

Vezi și

Autorităţile şi-au dat seama că prima pagină este plină de injurii abia după câteva ore. Însă nici până la ora actuală, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, cel care administrează site-ul, nu a reuşit să-l pună pe picioare.

Sistemele de securitate ale Ministerului de Interne nu au fost un impediment pentru Hackerul Ninja300. Acesta a reuşit să depăşească orice barieră informatică şi să modifice prima pagină a portalului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Astfel, cine a intrat pe site în această dimineaţă, a putut vedea mesaje pro-droguri, o fotografie cu un tânăr care fumează, dar şi să citească o serie de injurii la adresa instituţiei.

Pagina a rămas în această formă mai bine de 6 ore, până când cei de la ISU au aflat că există o mare problemă şi au anunţat STS-ul. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au refuzat să facă vreun comentariu oficial. Oricum, în acest moment, problema e în mâinile celor de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gest COMPLET STUPID al unui HACKER. A DISTRUS site-ul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă Suceava