Antena Meniu Search
x

Ghenea, seducătoare pe covorul roșu

Seducătoare şi înconjurată de celibatari de elită de la Hollywood. Aşa a apărut pe covorul roşu, Mădălina Ghenea. Românca a radiat la premiera din New York a filmului "Dom Hemingway" dar şi la petrecerea de după.

Vezi și

 Mădălina s-a pozat cu Jude Law destul de intim, dar a punctat apariţii şi la braţul altor actori celebri, prezenţi la eveniment. Iar rochia prea scurtă, a trădat-o spre deliciul fotografilor.

L-a fermecat nu doar în film pe Jude Law dar şi pe covorul roşu de la New York, când Mădălina şi celebrul actor au păşit împreună în faţa jurnaliştilor. S-au pozat şi singuri într-o fotografie - "selfie" devenită virală pentru că românca a arătat mai mult decât şi-ar fi dorit.

Mădălina a impresionat pe toată lumea cu o rochie alb-negru, elegantă dar şi extrem de sexi. La petrecerea de după premieră, românca de 26 de ani a acaparat atenţia cu o altă rochie seducătoare, de această dată complet neagră.

Ambele creaţii sunt semnate de Emanuel Ungaro. Însă Mădălina a făcut deliciul presei când s-a lipit de un alt actor - coleg de platou-, Demian Bichir. Un celibatar seducător, în vârstă de 50 de ani.

Mădălina a jucat rolul unei femei fatale în Dom Hemingway, un film în care Jude Law e cap de afiş. E un film atât de sexi, colorat, minunat, dar are şi o parte întunecată şi periculoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ghenea, seducătoare pe covorul roșu