Antena Meniu Search
x

Alexandra a putut să sune la 112 pentru că Gheorghe Dincă plecase la farmacie după alifie, ca să-i trateze rănile

Alexandra Măceşanu s-a luptat pentru viaţa ei cu toate forţele, găsind puterea de a se mobiliza după ce a fost chinuită de Gheorghe Dincă, şi de a scotoci în camera în care se afla, după orice ar fi putut s-o ajute să scape.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.07.2019, 15:45

Gheorghe Dincă a plecat la farmacie, iar Alexandra Măceşanu a putut să sune la 112 - Observator.tv

Alexandra Măceşanu s-a luptat pentru viaţa ei cu toate forţele, găsind puterea de a se mobiliza după ce a fost chinuită de Gheorghe Dincă, şi de a scotoci în camera în care se afla, după orice ar fi putut s-o ajute să scape. Fata a găsit chiar şi un telefon mobil, de pe care a sunat de 4 ori la 112.

Astfel, în raportul pe care oficialii MAI l-au scris, se arată că Gheorghe Dincă s-a dus la farmacie după ce a abuzat-o pe fată, poate convins chiar de Alexandra să-i trateze rănile pe care i le făcuse. Acest amănunt a fost specificat chiar de Alexandra, în discuţia cu poliţistul, la 112.

Alexandra a putut să sune la 112 pentru că Gheorghe Dincă plecase la farmacie

Potrivit raportului MAI, Măceșanu Alexandra precizat, în timpul apelului pe care l-a făcut la 112, că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini.

Polițistul a mai întrebat-o pe Alexandra dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, șeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului și dacă poate să iasă din casă și din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăpere deoarece este legată și afară sunt câini lupi.

În scurt timp, convorbirea a fost întreruptă brusc de ţipătul scurt al Alexandrei, care a spus: "Vine, vine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Alexandra a putut să sune la 112 pentru că Gheorghe Dincă plecase la farmacie după alifie, ca să-i trateze rănile