Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă a oferit noi indicii, la audierile din timpul nopţii, în privinţa dispariţiei Alexandrei Mâceşanu şi Luizei Melencu (Video)

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a susţinut o scurtă declaraţie la câteva ore de la declaşarea unei ample operaţiuni de căutare pe proprietatea lui Gheorghe Dincă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.08.2019, 13:15

Vezi și

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a susţinut o scurtă declaraţie la câteva ore de la declaşarea unei ample operaţiuni de căutare pe proprietatea lui Gheorghe Dincă.

Porime precizează că Dincă şi-a menţinut declaraţiile de până acum, dar că a oferit şi câteva noi indicii, la audierile din timpul nopţii, indicii care vor fi valorificate şi verificate în cadrul anchetei.

Gheorghe Dincă a oferit noi indicii, la audierile din timpul nopţii

"În această dimineaţă, în baza unui nou mandat de percheziţie, am intervenit la domiciliul inculpatului, urmare a preluării a dosarului de la ST Craiova la Structura Centrală DIICOT. Vom efectua o cercetare criminalistică, complexă şi amănunţită, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, Poliţa Capitalei, DIICOT, Institutul Naţional de Criminalistică, precum şi cu Serviciul Criminalistic din Poliţia Capitalei. Iar când vorbesc despre o acţiune complexă, mă refer la faptul că vor fi sectorizate toate zonele cu echipe diferite. De asemenea, se va avea în vedere şi vor fi verificate şi gropile cu beton şi ciment, după ce în prealabil vom face o degajare a zonelor respective. Inculpatul şi-a menţinut declaraţiile, dar a mai oferit noi indicii, care vor fi valorificate şi verificate în cadrul anchetei", a precizat Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Zeci de criminalişti desfăşoară o acţiune fără precedent în curtea lui Gheorghe Dincă, culegând probe şi analizând în detaliu fiecare centimetru de curte, pentru orice indiciu  privind dispariţia Alexandrei Măceşanu şi Luiza Melencu, pe care Dincă susţine că le-a ucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Gheorghe Dincă a oferit noi indicii, la audierile din timpul nopţii, în privinţa dispariţiei Alexandrei Mâceşanu şi Luizei Melencu (Video)