Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a cumparat martisoare facute de copiii orfani, pentru toate doamnele din Parlament

Praspatul deputat si-a surprins astazi colegele si fara sa tina cont de culoarea politica le-a oferit surprize cu snur alb rosu.

Vezi și

Doamnele deputat si senator au fost impresionate, mai ales ca martisoarele au fost confectionate de copiii orfani din Prahova

Cand a vazut sutele de martisoare Gigi Becali nu a mai stat pe ganduri. Le-a luat pe toate. In total, a scos din buzunar 1.500 de euro. Pentu fericirea doamnelor, banii nu conteaza.

Si mai mare a fost bucuria copiilor, care au vandut tot de la prima ora. Nu i-a deranjat nici faptul ca tot ei au fost nevoiti sa le imparta.

Si ca orice deputat care se respecta, Gigi Becali nu a putut plati martisoarele pe loc deoarece nu mai poarta "cash-ul" in buzunar decat de Sarbatori. Ca atare, a promis ca va achita prin transfer bancar.

Banii vor ajunge la copiii care au lucrat martisoarele. 500 de suflete fara parinti care se afla in centrele de plasament din Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a cumparat martisoare facute de copiii orfani, pentru toate doamnele din Parlament