Antena Meniu Search
x

Gigi Becali: "Satana a vorbit prin gura lui Remus Cernea"

Gigi Becali a facut spectacol la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Prezent la procesul in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, acesta a facut o declaratie dura despre deputatul Remus Cernea.

Vezi și

Becali a sustinut ca Satana a vorbit prin gura deputatului Remus Cernea atunci cand a depus initiativa prin care BOR sa nu mai beneficieze de finantare de la stat. "Normal ca e ateu, ca e de la PSD. Ca nu avea loc in alte partide", a mai spus el.

Deputatul Remus Cernea a anuntat ieri seara ca pregateste o initiativa legislativa prin care cultele inclusiv Biserica Ortodoxa sa nu mai primeasca bani de la bugetul de stat. Ideea parlamentarului a starnit furia deputatului Gigi Becali, dar si cea a lui Radu Mazare, care i-a transmis lui Cernea ca nu are ce cauta in Constanta.

Judecat in dosarul schimburilor de terenuri, Gigi Becali s-a suparat pe judecatori dupa ce au consemnat declaratia unui martor pe care il considera mincinos.

“Cand un martor spune ceva gresit, tu judecator ii spui ‘bre martore, nu consemnam asta ca e impotriva legii’. Eu nu tiu de harti”, a mai spus miliardarul.

Parlamentarul sustine ca nu are emotii in ceea ce priveste procesul, luand in considerare ca deja a fost achitat la Fond.

Gigi Becali a fost trimis in judecata de procurorii DNA alaturi de Victor Babiuc, fost ministru al Apararii Nationale pentru efectuarea a doua schimburi de terenuri intre MAPN si omul de afaceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali: "Satana a vorbit prin gura lui Remus Cernea"