Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a povestit în pilde patimile de după gratii

N-a refuzat pe nimeni. S-a împărţit cum a putut, astfel încât să-i împace pe toţi, dar mai ales pe el.

Vezi și

 N-a refuzat pe nimeni. S-a împărţit cum a putut, astfel încât să-i împace pe toţi, dar mai ales pe el. Au fost mulţi sosiţi, şi puţini chemaţi. Au trecut de porţi, doar cei care aveau vizita anunţată.

Şi-a schimbat numele, şi-a schimbat şi părul. Mai cărunt, Becali a ajuns acasă, după un an de închisoare. Şi a jurat că şi-a schimbat şi năravul. După câteva minute petrecute lângă familie, Gheorghe Becali şi-a schimbat şi ţinuta. A apărut cu un costum alb, impecabil, cu lanţ de aur şi cu unul din ceasurile lui scumpe. Dar cu un discurs ceva mai temperat.

Suferinţa din închisoare l-a schimbat pe Becali. A pătimit un an singur, departe de familie. A refuzat constant vizitele soţiei şi fetelor sale. L-a văzut, în schimb, pe Cristi Borcea, condamnat şi el la închisoare. Şi a încercat să-l îmbărbăteze.

Becali şi-a găsit puterea în rugăciune. Şi i-a îndemnat şi pe ceilalţi deţinuţi să se roage. În viaţa grea de după gratii, Becali a mai găsit o alinare. Apetitul pentru brânza de oaie, umorul şi spiritul războinic au rămas la fel. Morala - unele lucruri nu se schimbă niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a povestit în pilde patimile de după gratii