Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, absent la taierea motul finului sau, Petru David, baietelul Gabrielei Firea

Gigi Becali nu a putut sa-i taie motul finului sau, Petru David, baietelul Gabrielei Firea si al lui Florentin Pandele. Latifundiarul din Pipera a fost arestat chiar in ziua in care cel mic implinea un an

Vezi și

Emotiile au coplesit-o pe Gabriela Firea in acest weekend. S-a dus cu mezinul familiei in vizita la familia Becali, pentru unul dintre cele mai importante momente din relatia nas - fin, taierea motului. Tari, asa cum este alintat de cei dragi Petru David, a fost intampinat doar de nasa, adica de sotia lui Gigi Becali si de una dintre fetele acestuia.

A zambit si a respectat traditia ca o nasa adevarata. Doar cearcanele Luminitei au tradat putin din framantarile ultimelor zile. “Am fost impreuna la nasa Luminita care, desi trece printr-o perioada grea si sufera cu intreaga familie, si-a gasit timp pentru David care a intors casa pe dos si a adus veselie intr-o casa trista in acest moment”, a spus Gabriela Firea.

Dupa ceas, el ales de pe tavita tinuta de nasa lui o icoana si o bancnota. Sotia lui Becali i-a taiat si motul.

Gigi Becali si-ar fi dorit sa fie prezent la acest eveniment. Mai ales ca in urma cu an, la botez, se mandrea cu finul sau.

Taierea motului era programata chiar pe 20 mai, cand Petru David a implinit un an. Nasul sau, Gigi Becali, a aflat chiar in acea zi ca in urmatorii trei ani va sta dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, absent la taierea motul finului sau, Petru David, baietelul Gabrielei Firea