Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, Borcea si Mazare, la slujba de Inviere

Si romanii cu bani au mers sa ia lumina. Iar Lumina Sfanta i-a schimbat. Pe Mazare, primarul distractiei, l-a facut mai smerit. Iar pe Gigi Becali, mai intelept

Vezi și

Patronul Stelei nu a lasat pe nimeni sa-i stea in drumul spre slujba de Inviere. Finul sau Borcea, care l-a insotit la biserica a fost ceva mai comunicativ. Dupa miezul noptii, a avut si Lumina. Asa ca n-a mai ramas in preajma bisericii. A plecat spre casa impreuna cu sotia si copiii.

Nasul sau, in schimb, a stat sfios in strana bisericii, cu microfonul in mana. Si dupa terminarea slujbei, Gigi Becali a ramas cu gandul la Dumnezeu. Si a incercat sa-i invete si pe altii de bine. “Sa-l iubeasca pe Hristos daca vor viata vesnica. Daca vor sa ajunga unde a deschis usile in ziua de astazi Imparatul nostru, a deschis usile Raiului si daca vor sa intre acolo, in acea incapere a Raiului, duminica la liturghie, altfel iadul ii mananca”, a spus Gigi Becali.

Iar acesta este ultimul loc in care ar vrea sa ajunga latifundiarul din Pipera. Asa cum cere traditia, Becali a ciocnit si un ou rosu. Dupa ce a castigat in batalia cu sotia sa, patronul stelei a continuat lupta.

In noaptea de Inviere pana si Radu Mazare, un obisnuit al cluburilor de fite, a mers la biserica. Si i-a facut fara sa vrea concurenta preotului. In loc sa fie atenti la slujba, copiii nu si-au putut lua ochii de la crucea care-i atarna la gat. “Am simtit nevoia sa vin sa iau lumina de aici, asa am simtit eu din suflet si chiar m-am simtit bine. Putem sa spunem ca in Saptamana Mare nu am tinut postul asa cum ar fi trebuit sa-l tin, asta cu certitudine”, a declarat Mazare.

De la biserica edilul n-a plecat in club. S-a dus direct acasa cu lumina sfanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, Borcea si Mazare, la slujba de Inviere