Antena Meniu Search
x

Gigi Becali le-a cerut ieri magistraților sa-l lase în libertate câteva zile

Gigi Becali s-a rugat de judecători să-i dea drumul acasă până când vine expertiza medico-legală. S-a plâns că nu mai suporta durerea la coloană şi că şi-a distrus stomacul de la pastile

Vezi și

 În faţa înstanţei, Gigi Becali s-a dezlănţuit mai rău ca vijelia de afară. I-a implorat pe judecători să-l lase acasă câteva zile, până când vin rezultatele expertizei medico-legale.

"Nu mai pot suporta durerea. Mi-am distrus stomacul cu medicamentele pe care le-am luat. Mama mea tot aude că Becali paralizează şi poate să moară din asta", a spus Becali

Judecătorii îl mai ţin încă 3 săptămâni, în suspans, la Poarta Albă. Au cerut expertiza unui neuro-chirurg care să spună clar că Gigi are hernie de disc cervicală şi trebuie operat. Astăzi a fost zi plină pentru milionar.

Teoretic, astăzi 29 ianuarie este ultima zi în care Steaua lui Becali are nume, dar şi sigla celui mai important brand din fotbalul românesc. Şi asta pentru că expiră dreptul de utilizare al mărcii.

Marcă pe care clubul sportiv al armatei s-a grăbit să o înregistreze la OSIM în decembrie.

Becali ar mai putea să folosească numele doar dacă se înţelege cu club sportiv Steaua din care s-a desprins echipa de fotbal în 1997. Dar ani buni, Gigi s-a judecat cu generalii pentru chiria restantă la stadionul Ghencea, dar şi pentru palmares şi emblemă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali le-a cerut ieri magistraților sa-l lase în libertate câteva zile