Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a anunţat că a făcut donaţii la alte 3 spitale. "Am dat măşti şi materiale"

Gigi Becali continuă să facă donații în plină criză de coronavirus. Patronul FCSB a dezvăluit că a fost și la alte spitale din țară ca să facă donații.

de Valentin Pîrcălabu

la 26.03.2020, 21:45

Gigi Becali s-a implicat în criza epidemiei de coronavirus
Gigi Becali, noi donații pentru răspândirea coronavirusului - Profimedia
  • Gigi Becali a făcut noi donații în plină epidemie de coronavirus
  • Gigi Becali e de părere că Victor Costache a procedat bine că și-a dat demisia

Gigi Becali continuă să facă donații în plină criză de coronavirus. Patronul FCSB a dezvăluit că a fost și la alte spitale din țară ca să facă donații.

Am fost și la Craiova, și la Caracal, și la Pitești. Am dat măști și materiale. Am fost la mănăstire să mă rog. La noi o să treacă, noi avem Liturghia”, a declarat Becali pentru Digi Sport.

Gigi Becali, reacție după demisia lui Victor Costache

Gigi Becali e de părere că demisia ministrului Sănătății, Victor Costache, se impunea în condițiile în care mai mulți medici au fost infectați cu Covid -19 din lipsa materialelor de protecție din spitale.

Pe acelaşi subiect

Foarte bine că și-a dat demisia. Păi cum, să nu fie măști în spitale, cum să nu fie doctorii protejați? Cum să vorbești așa aiurea? Foarte bine că și-a dat demisia. Nu e normal să nu ai măști, să nu ai mănuși. Cum e posibil așa ceva?”, a mai spus Becali.

Gigi Becali, donaţii pentru spitalul Matei Balș din București

Săptămâna trecută, Gigi Becali a făcut donații impresionante la spitalul Matei Balș din București. Latifundiarul din Pipera a donat bani, măști, halate și alte bunuri materiale.

Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Am dat și mese, și scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi.

Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a anunţat că a făcut donaţii la alte 3 spitale. "Am dat măşti şi materiale"