Antena Meniu Search
x

Veste tristă pentru Becali! Nu mai are voie la Academia lui Hagi

Asta, cel puţin până la finalizarea anchetei demarate după eliberarea lui pentru 24 de ore. Este una din multele sancţiuni aplicate după ce Becali a vorbit cu presa

Vezi și

Asta, cel puţin până la finalizarea anchetei demarate după eliberarea lui pentru 24 de ore. Este una din multele sancţiuni aplicate după ce Becali a vorbit cu presa

Mărinimia lui Gigi Becali nu a fost deloc pe placul superiorilor de la Poarta Albă. Ei s-au supărat că deţinutul a vorbit cu presa fără să aibe acordul lor. Aşa că au început urgent cercetarea disciplinară. Pe lângă faptul că nu are voie să fie vizitat de familie, nu poate primi pachete de acasă. Nici cumpărături de la magazinul închisorii nu va mai face în următoarea perioadă, cu execepţia produselor de igienă personală. În plus, până la finalizarea anchetei nu mai poate merge la Academia lui Hagi să muncească.

Becali a primit totuşi şi o veste bună. Finul Cristi Borcea şi vărul Victor Becali au obţinut schimbarea regimului de detenţie închis cu unul semi deschis. Amândoi au revenit la Poarta Albă, aproape de el.

Gigi Becali a contestat deja sancţiunile primite de la judecătorul delegat. El şi avocaţii lui consideră că nu a încălcat niciuna dintre condiţiile eliberării. Cel mai rău este, pentru omul de afaceri, că regimul de detenţie deschis ar putea fi schimbat cu unul mai puţin permisiv. În acest caz, Gigi nu va mai avea dreptul la permisii şi nici să muncească fără a fi supravegheat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Veste tristă pentru Becali! Nu mai are voie la Academia lui Hagi