Antena Meniu Search
x

Gigi Becali ratează operația la coloană

Cu o lună înainte de Sfintele Paşte, în familia Becali s-a aşternut tăcerea. Mama latifundiarului n-a mai stat de vorbă cu jurnaliştii nici măcar la ieşirea din biserică

Vezi și

Cu o lună înainte de Sfintele Paşte, în familia Becali s-a aşternut tăcerea. Mama latifundiarului n-a mai stat de vorbă cu jurnaliştii nici măcar la ieşirea din biserică

E supărată că Tribunalul Constanţa i-a respins fiului ei cererea de înterupere a pedepsei, din motive medicale. George Becali nu va mai ajunge, la sfârştiul lunii, în Germania să se opereze la coloană iar asta i-ar putea agrava şi mai mult starea de sănătate Totuşi, latifundiarul are şanse să mănânce pască şi ouă roşii acasă, în Pipera. 

Alexandra Becali e neagră de supărare. Nu mai zâmbeşte şi nu mai vorbeşte cu jurnaliştii. Decizia dată de Tribunalul Constanţa fiului ei e o cruce mult prea grea de dus.

George Becali a cerut să fie eliberat din penitenciar ca să ajungă în Germania, la operaţie. Are probleme serioase la coloană, iar viaţa din închisoare i le-a agravat.

Judecătoria Medgidia a încuviinţat eliberarea condiţionată a latinfundiarului din Pipera. În motivare, negru pe alb, s-a scris că George Becali este programat pe 27 martie la o operaţie dificilă. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie n-au fost, însă, de acord şi au depus contestaţie. Instanţa va analiza, însă, abia pe 31 martie cererea de eliberare condiţionată a lui George Becali. Patru zile după ziua în care George Becali ar fi trebuit să fie operat.

Totuşi, familia Becali are un motiv să zâmbească. George Becali ar putea să fie lăsat acasă de Paşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali ratează operația la coloană