Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, scriitorul de la academie

Gigi Becali îi dă lecţii de fotbal lui Gheorghe Hagi. Ştie pentru că a învăţat pe banii lui, spune cel mai mare fotbalist român, care e şi naşul lui Becali.

Vezi și

Gigi Becali îi dă lecţii de fotbal lui Gheorghe Hagi. Ştie pentru că a învăţat pe banii lui, spune cel mai mare fotbalist român, care e şi naşul lui Becali.

Hagi l-a angajat la Academie ca să-i mai uşureze viaţa după gratii şi să-l ajute să iasă mai repede din puşcărie. Iar Gigi s-a pus pe scris. A terminat deja o carte despre religie, iar acum pregăteşte una despre Steaua. Hagi zice că îi merge mâna, deşi Becali recunoşte că nu prea le are cu cititul.

Prea multe n-a citit Gigi Becali, dar de scris, a reuşit să termine deja o carte. O spune şi naşul Gheorghe Hagi care l-a văzut pe Becali cu pixul în mână, la el, la Academie.

"Muntele Athos, patria ortodoxiei" e prima operă literară, semnată Gigi Becali. Va fi lansată la sfârşitul anului. În ea îşi vede Gigi mântuirea şi. eliberarea. Pentru că pedeapsa i s-ar putea reduce chiar cu o treime. Dar Becali s-a apucat din nou de scris în celulă, despre fotbal şi Steaua.

La naşul la Academie, consilierul Becali merge zi de zi. Hagi i-a dat de lucru ca să-i facă viaţa mai uşoară după gratii.

Gigi l-a angajat şi el pe naşu' acum 7 ani. L-a pus antrenor la Steaua, dar cel mai mare fotbalist român din toate timpurile a plecat cu scandal mare. Patronul îl suna în timpul meciurilor să-i comande schimbările.

Hagi l-a iertat şi se roagă ca Becali să iasă cât mai repede din puşcărie. Pentru că a fost un deţinut model, Gigi a avut parte de o permisie de 5 zile, luna asta.

Becali a primit 3 ani după gratii, în dosarul schimburilor de terenuri cu MAPN, iar "valiza" i-a mai adus un spor de 6 luni. A ispăşit deja un an şi 5 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, scriitorul de la academie