Antena Meniu Search
x

Gigi Becali sfideaza magistratii!

Deputatul, membru al comisiei juridice din Parlament, a fost la un pas sa ia o amenda in sala de judecata. La audierile din procesul terenurilor de la MApN, Becali s-a enervat, a strigat, si a reusit sa ii supere pe judecatori.

Vezi și

Culmea este ca dupa cinci ore de circ, tot el a parasit suparat Inalta Curte de Casatie si Justitie.

“Mi-am pus cravata, asa solemn, la gat, in fata instantei.Dupa aia, daca nu m-a lasat, am scos si cravata, ce stateam eu sapte ore, asa cu cravata la gat”, povesteste Gigi Becali.

Becali a bombanit incontinuu si a si strigat in sala, la un moment dat, ca "nu e adevarat" ce se discuta. Judecatoarea l-a amenintat ca ia masuri, iar parlamentarul i-a raspuns, anuntand-o ca refuza sa mai declare ceva.

In dosarul schimburilor de terenuri cu MApN-ul, procurorii DNA cer ca Becali sa ajunga dupa gratii. Il acuza ca a pacalit statul roman cu 600.000 de euro.

Nu s-a dat niciun verdict deocamdata, iar Becali s-a enervat din nou pentru ca trebuie sa mai vina si pe 16 aprilie la judecata. Intre timp, s-a ocupat si de razboiul cu deputatul Remus Cernea: “Domnul Remus Cernea trebuie sa se duca putin la balamuc. Constitutia care vine acum scrie ca Remus Cernea trebuie exilat in puscarie”.

Colegul din Parlament propune ca niciun cult religios, inclusiv Biserica Ortodoxa Romana, sa nu mai primeasca bani de la bugetul de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali sfideaza magistratii!