Antena Meniu Search
x

Gigi Becali trebuie operat de urgenţă

Gigi Becali trebuie operat de urgenţă! Este rezultatul expertizei medico-legale cu care patronul Stelei va apărea mâine în faţa magistraţilor din Constanţa. Ei sunt cei care vor decide dacă latifundiarul va fi eliberat, pentru intervenţia chirurgicală

Vezi și

 Potrivit raportului Gigi Becali are nevoie urgentă de această intervenţie, o intervenţie care, conform aceluiaşi document nu poate fi făcută într-un spital din sistemul penitenciar românesc. Mai mult, documentul spune clar că dacă nu se intervine atunci Gigi Becali nu îşi va putea duce până la capăt pedeapsa.

De asemenea, o eventuală întrerupere pentru această operaţie nu îl va scuti pe Gigi Becali să îşi ducă la capăt pedeapsa. Astfel, după operaţie şi după recuperare Becali se va întoarce în spatele gratiilor până la terminarea pedepsei.

De altfel, la ultimele termene la care Gigi Becali a fost prezent la tribunalul din Constanţa el a avut la gât un guler cervical. Le-a spus magistraţilor că are dureri insuportabile şi că nici măcar medicamentele pe care le primeşte în penitenciar nu îşi mai fac efectul.

Nu au fost singurele plângeri pe care le-a avut. Le-a povestit magistraţilor că nu şi-a văzut familia de 9 luni şi nici măcar medicii neurochirurgi cu care a vrobit la telefon nu au fost lăsaţi să vină să îl vadă pentru a-i atesta boala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali trebuie operat de urgenţă