Antena Meniu Search
x

UPDATE! Becali nu va avea regim deschis de detentie

Daca nu poate scapa de inchisoare, Gigi Becali incearca macar sa isi faca viata mai usoara. Patronul Stelei afla astazi daca va beneficia de regim deschis de detentie, asa cum isi doreste

Vezi și

UPDATE 20:49 Judecatorii au resins cererea lui Gigi Becali de avea regim deschis de detentie. Aceasta est o decizie definitiva.

George Becali le-a spus magistratilor ca nu reprezinta un pericol social, nici pentru detinutii Penitenciarului Jilava. Acesta a povestit ca ei il respecta foarte mult si ca a ajutat foarte multi oameni, inclusiv familii ale detinutilor, care aveau nevoie de bani pentru niste probleme de sanatate.

Totodata, afaceristul spunea ca cel mai rau i se pare cand are un termen in instanta si trebuie sa vina la judecata. Asta pentru ca vine cu o duba si tot ce poate sa faca este sa se uite pe un geam si sa vada cum alti oameni merg pe strada. Acesta si-ar dori foarte mult sa obtina un regim deschis pentru a fi mai mult in libertate.

Becali a mai precizat ca vrea sa munceasca, iar dupa o zi de munca sa se intoarce la penitenciar. Asta ar insemna sa nu fie deloc supravegheat. Decizia pe care o vor lua magistratii va fi una definitiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Becali nu va avea regim deschis de detentie