Antena Meniu Search
x

Ginerică a fost săltat de la Periniţă

Mirele săltat de poliţişti chiar de la restaurant este acuzat de proxenetism, răpire, viol şi vătămare corporală în Germania. Ar fi obligat mai multe românce să se prostitueze

Vezi și

Mirele săltat de poliţişti chiar de la restaurant este acuzat de proxenetism, răpire, viol şi vătămare corporală în Germania. Ar fi obligat mai multe românce să se prostitueze. 

La nunta lui Liviu, nu s-a furat mireasa. S-a ridicat mirele. A fost dus în duba poliţiei direct de la petrecere - îmbrăcat în costum negru, cu o cămaşă albă descheiată la gât şi cu pantofi strălucitori. Aceleaşi haine în care poza fericit, cu câteva ore înainte.

Poliţiştii au pus în executare un mandat de arestare internaţională. Tânărul ginerică care ar fi, de fapt, un individ extrem de periculos. Căutat în toată Europa.

Liviu ar fi făcut parte, între anii 2013 şi 2014, dintr-o reţea de trafic de persoane din Germania. Ar fi obligat mai multe românce să se prostitueze. În fotografii se vede clar că tânărul obişnuia să călătorească prin Europa. S-a pozat şi în Italia. Iar pe internet spune că locuieşte în Austria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Ginerică a fost săltat de la Periniţă