Globurile pictate manuale sunt la mare căutare

Publicat: 11.12.2015, 16:21.
Actualizat: 11.12.2015, 17:50

Un atelier de pictură din Pucioasa, judetul Dâmboviţa, abia mai face faţă comenzilor pentru Crăciun

Un atelier de pictură din Pucioasa, judetul Dâmboviţa, abia mai face faţă comenzilor pentru Crăciun. Artizanii şi-au găsit totuşi timp să împărtăşească din experienţa lor copiilor de la o şcoala din Ploieşti veniţi în vizită.

Şi i-au pus la treabă. Mai exact, să picteze globuri pe care, mai apoi, să le ia acasă! Au avut nevoie doar de vopsele, bucăţi de sticlă, câteva sfaturi şi multă imaginaţie.

Tehnica pictatului este una plăcută şi simplă.

Fiecare copil începe să picteze cu culorile acrilice.

Şi imaginaţia lor deobordantă se vede.

Micii artişti au reuşit să îşi demonstreze talentul. Din mâinile lor au ieşit cele mai frumoase globuleţe de Crăciun. O spun chiar meşterii cu vechime. Cu atât mai mult cu cât copiii au pictat pentru prima dată. Atât de încântaţi au fost încât vor reveni şi la anul.nÎn atelierul de pictură pe sticlă din Pucioasa e mare agitaţie în această perioadă. Globurile pictate manual sunt la mare căutare.

Preţurile încep de la 6 lei pentru un glob pictat manual. De la atelierul din Pucioasa ajung în toată ţara dar şi în Norvegia sau Elveţia şi alte decoraţiuni: suporturi pentru lumânări, sticle de şampanie personalizate sau vaze.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.