Antena Meniu Search
x

Glumă proastă la 112. "Camion cu cadavre", pe autostrada Timișoara-Arad

O glumă proastă la 112 a pus pe jar poliţia în vestul ţării! Un individ a anunţat că un "camion al morţii", în care s-ar afla 8 cadavre, ar tranzita autostrada Timişoara-Arad. Cazul părea tras la indigo după cel din Marea Britanie, aşa ca autorităţile au scotocit zona pe zeci de kilometri.

de Redactia Observator

la 05.11.2019, 20:49

Vezi și

O glumă proastă la 112 a pus pe jar poliţia în vestul ţării! Un individ a anunţat că un "camion al morţii", în care s-ar afla 8 cadavre, ar tranzita autostrada Timişoara-Arad. Cazul părea tras la indigo după cel din Marea Britanie, aşa ca autorităţile au scotocit zona pe zeci de kilometri. Nu au găsit nimic. Nici măcar pe autorul alarmei false.

Alarma s-a dat seara trecută când un bărbat a anunţat la 112 că pe autostradă se află un camion care transportă 7-8 cadavre. Părea să se repete scenariul din Marea Britanie, acolo unde în urmă cu nici două săptămâni o descoperire şocantă a zguduit lumea: 39 de imigranţi au fost găsiţi morţi într-un camion frigorific. Şi culmea, tot ieri, în Grecia autorităţile au salvat la limită 41 de refugiaţi înghesuiţi tot într-o remorcă frigorifică. Aşa că mobilizarea a fost maximă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii au verificat 60 de kilometri în ambele direcţii, dar nimic nu susţinea scenariul reclamat de individ. Ulterior, bărbatul nici nu a mai răspuns la telefon.

Aşa că au început să-l caute pe autorul apelului. Anchetatorii au stabilit că numărul de pe care s-a sunat este alocat unui abonament şi aparţine unui recidivist, condamnat în trecut pentru tâlhărie.

În cele din urmă bărbatul a fost găsit. A negat că este autorul alarmei false şi le-a spus anchetatorilor că i-a împrumutat telefonul unui amic. Individul a fost eliberat, însă ancheta e abia la început. Vinovatul riscă o amendă de 5.000 de lei pentru apelul fals la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Glumă proastă la 112. "Camion cu cadavre", pe autostrada Timișoara-Arad