Antena Meniu Search
x

Goană nebună pentru prinderea unui piroman, în Brașov

Scene desprinse dintr-un film de acţiune în comuna Recea din judeţul Braşov. Un incendiu la o casă a generat haos în localitate după ce, în timpul intervenţiei pompierilor, s-a constat că de fapt proprietarul ar fi pus focul intenţionat. Omul a vrut să fugă şi a reuşit, deşi poliţiştii au încercat să-l oprească cu focuri de armă.

de Redactia Observator

la 18.11.2019, 10:36

Vezi și

Scene desprinse dintr-un film de acţiune în comuna Recea din judeţul Braşov. Un incendiu la o casă a generat haos în localitate după ce, în timpul intervenţiei pompierilor, s-a constat că de fapt proprietarul ar fi pus focul intenţionat. Omul a vrut să fugă şi a reuşit, deşi poliţiştii au încercat să-l oprească cu focuri de armă. A făcut slalom printre agenţi şi martori, apoi a gonit cu viteză prin curţile vecinilor. Individul a fost prins într-o benzinărie după ce a provocat un accident. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional.

În jurul maşinii parcă scăpată de sub control, poliţiştii şi jandarmii încearcă să-l imobilizeze pe şofer. Nu reuşesc, aşa că sunt nevoiţi să apeleze la focuri de armă.

De pe margine, localnicii privesc îngroziţi. Câţiva bărbaţi încearcă să-i blocheze calea, dar nimic nu pare să-i stea în cale şoferului. Vrea cu orice preţ să scape şi să fugă după ce s-a constatat că şi-ar fi dat intenţionat foc la casă. Un jandarm a fost la un pas să fie călcat de autoturism.

În ploaia de împuşcături, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie şi a luat-o la goană din curtea sa prin gospodăriile vecinilor, până a ieşit la stradă.

Piromanul a reuşit într-un final să fugă, însă cursa nebună s-a oprit într-o benzinărie din Făgăraş, unde a lovit şi un alt autoturism.

Acolo, individul a fost imobilizat şi încătuşat de poliţiştii care l-au dus apoi la secţie. Oamenii legii fac acum cercetări. Vecinii spun că bărbatul de 45 de ani ar mai fi făcut probleme şi în trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Goană nebună pentru prinderea unui piroman, în Brașov