Antena Meniu Search
x

Focuri de armă în Gorj. Un bărbat înarmat cu o sabie a atacat un poliţist

Conflict violent într-o pădure din Gorj. Doi polițiști și un paznic de vânătoare au fost atacați cu sabia de un bărbat care și-a pierdut cumpătul când a fost somat să arunce arma albă.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 19.08.2020, 10:46

Vezi și
  • Conflictul a avut loc la marginea unei păduri din localitatea Peștișani.
  • Polițiștii au ajuns la fața locului împreună cu un paznic de vânătoare.

Pentru că a continuat să fie agresiv, polițiștii au tras două focuri de avertisment și apoi l-au împușcat în picior. Bărbatul a ajuns la spital, unde, după ce i se va trata rana, va trece şi printr-un consult psihiatic.

O apariţie suspectă într-o pădure gorjană l-a făcut pe un localnic să sune la 112. A raportat că un bărbat se plimbă de colo-colo cu o armă de vânătoare, dar şi cu o sabie în mână.

Poliţiştii care au venit la faţa locului bănuiau că au de-a face cu un braconier. Până să-l întrebe însă pe om de sănătate, s-au trezit atacaţi.

Conflictul a avut loc la marginea unei păduri din localitatea Peștișani. Polițiștii au ajuns la fața locului împreună cu un paznic de vânătoare. Când i-a văzut, bărbatul a devenit agresiv și i-a atacat cu o sabie. Agenții au fost nevoiți să folosească armele din dotare ca să-l oprească pe agresor.

Victor Țuhașu, IPJ Gorj: Nu s-a supus somației de a arunca sabia, acesta atacând paznicul de vânătoare. Bărbatul a atacat cu sabia și polițistul moment în care celălalt agent de poliție a efectuat două focuri de avertisment în plan vertical.

Însă focurile de avertisment nu au avut niciun efect.

Victor Țuhașu, IPJ Gorj: Polițistul împotriva căruia a fost îndreptat atacul agresiv, văzând că viața și integritatea corporală îi este pusă în pericol, a executat foc împotriva bărbatului, rănindu-l la picior.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost internat în Secția de Chirurgie. Când își va reveni, va fi consultat de un medic psihiatru.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal și este cercetat pentru ultraj și amenințare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Focuri de armă în Gorj. Un bărbat înarmat cu o sabie a atacat un poliţist