Antena Meniu Search
x

O gospodărie din Bistriţa Năsăud a fost distrusă în incediu

Anexele gospodăriei şi cinci tone de fân au ars în curtea unei familii din Bistriţa-Năsăud

Vezi și

Anexele gospodăriei şi cinci tone de fân au ars în curtea unei familii din Bistriţa-Năsăud. Un scurt circuit ar fi aprins flăcările violente, abia stăpânite de pompieri ca să nu distrugă şi locuinţa oamenilor.

În şură au fost mistuite şi economiile strânse pentru extinderea casei. 10.000 de lei, ascunşi într-un borcan, printre paie, s-au transformat în scrum. Proprietarul casei e copleşit de durere. 

Până să ajungă pompierii, proprietarul a alergat disperat în şură să salveze borcanul cu 10.000 de lei, economiile pentru renovarea locuinţei. Focul a ars tot şi omul nu a mai recuperat nici măcar un leu. Flăcările se extindeau repede şi ameninţau şi locuinţa mamei proprietarului, în aceeaşi curte. Vecinii şi pompierii din localitate au fost primii care au sărit în ajutorul familiei. Localnicii au scos aparatura şi câteva haine din camera care era ameninţată de incendiu.

S-a intervenit, în primă fază, cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. Alte două echipaje de pompieri au întins furtunurile şi au încercat să domolească vâlvătaia. Pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă să afle care este cauza exactă a izbucnirii incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O gospodărie din Bistriţa Năsăud a fost distrusă în incediu